Snygga sjö och seglarkläder med hög kvalitet

Med märkesnamn som Sail Racing och North Sails bör det kanske snabbt bli väldigt tydligt vad det huvudsakliga syftet med dessa märkens kollektioner är och ämnas användas för. Ut på hav och sjöar och leka sjörövare förstås! Alternativt för segling och segelsport.

Flytvästar från Sail Racing finns tillgängliga i flertalet olika modeller och färgval. Sail Racing SR-10 är en flytväst med ett ytterskal med material med utmärkta vattensavisande egenskaper. Krage och midjefickor är fodrade med fleecetyg. Flytvästen har reflexer monterade på axlarna och är självfallet CE-godkänd. Sail Racing SR-10 flytvästen finns tillgänglig i olika storlekar och för viktklasser om 30 kilo upp till 100 kilo plus. Tillgänglig också i färgvalen marinblå eller svart.

En sådan snygg och samtidigt säker och praktisk flytväst kan kanske lämpligtvis kombineras med ett par Sail Racing Tuwok Lights Shorts som är ett par kortbyxor specifikt anpassade för segelsportsutövning och andra vattennära sporter och lek. Sail Racing Tuwok Light-kortbyxorna är tillverkade med Gore-Windstopper material i tre lager vilket ger en lätt med samtidigt 100 % vindtät och vattenavvisande kortbyxa, som dessutom förstärkts med extra material baktill. Även fickor med vattenresistenta blixtlås.

Mer av Sail Racings kollektion och vidare produkter även från North Sails och dessutom märket Musto finns tillgängligt på Sealife.se.