Snygga kläder online

En särskild del i Rut & Circle sortiment av kläder online är toppar och linnen där olika modeller och stilar möter olika färger och trender. Man kan med stor lätthet matcha fina T-shirt som Agnes och Caras T-shirt, Maddies, Lolas, Emmas och Pammies toppar eller Mellos, Girls, Lilos, Tuves och Donnas linnen med Kate, Amy Trash och Boyfriends jeans eller med det stora utbudet av jeggings som Anas, Olivias, Livs, Nicoles eller Anas.

Som ett komplement till dessa linnen och toppar finns fina skjortor att välja bland, i varianter som Bea rutig, Alba, Marion, Love och Kari som följer trenden och som går att kombinera med andra delar i sortimentet.

Storleken på dessa produkter anges i en skala mellan 32 och 44 respektive mellan XS, S, M, L och XL. Materialet varierar mellan bomull och polyester i olika proportioner och på vissa modeller förekommer tryckt text. Färger som svart, crème, gråmelerad, brun eller antracit, vit, aqua, rosa och ljusrosa är bara en bråkdel av färglåda alternativ som berikar sortimentet Toppar & Linnen.